Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Mgr. Martin Domes
IČO: 71922105
se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou

Kontaktní e-mail: info@mdwebdesign.cz

 


Jaké údaje a proč sbíráme

PDF knížka a e-mailový seriál

Na základě vašeho souhlasu se zpracováním osobních údajů sbíráme vaši e-mailovou adresu, abychom vám je mohli poslat do e-mailu.

Kontaktování a poptávka služeb

Před provedením poptávky sbíráme e-mail na základě vašeho souhlasu, abychom vám mohli poslat odkaz na poptávkový formulář. V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět dotazy v rámci budoucího plnění smlouvy. V poptávkovém formuláři sbíráme vaše jméno, e-mail a název firmy pro budoucí plnění smlouvy, abychom mohli připravit návrh řešení a cenovou nabídku.

Objednávka služeb

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název firmy, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

Jak dlouho údaje uchováváme

  • E-mailový seriál a PDF knížka: po dobu 30 dní.
  • Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.
  • Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.
  • Objednávka: po dobu stanovenou zákonem.

Kdo údaje zpracovává

Zpracovatelem údajů je:

  • Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou), který provozuje tento web.
  • SmartSelling a.s. (IČO 29210372, se sídlem Netroufalky 797/5, Bohunice, 625 00 Brno), která provozuje aplikaci SmartEmailing.
  • Fakturoid s. r. o. (IČO 04656679, se sídlem V pláni 532/7, 142 00 Praha 4), která provozuje aplikaci Fakturoid. 
  • Společnost Google jako poskytovatel aplikace Adwords.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek se zaznamenává vaše IP adresa, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.
  • Můžete požádat o ukončení zasílání e-mailových zpráv. Sami se pak můžete kdykoliv odhlásit v zápatí jakéhokoli e-mailu.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 19.4.2018.

© 2006-2018 Mgr. Martin Domes | všechna práva vyhrazena | ochrana osobních údajů

SEO webu sledují SEO nástroje.cz

Top
Chcete nový web?
X

Je to jednoduché: proveďte poptávku webu a získejte cenovou nabídku na míru.

Chci nový web »   |   Chci nový e-shop »